Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Consulatul Republicii Moldova la Padova

A A A

Livrarea documentelor la domiciliu pentru cetățenii moldoveni din Republica Italiană:

Publicat:Sun, 15/12/2019 - 09:53

Consulatul Republicii Moldova la Padova, comunică despre introducerea unui nou serviciu consular, destinat eficientizării calității asistenței consulare prestate cetățenilor moldoveni din nordul Republicii Italiene. Astfel, cetățenii care solicită perfectarea unor documente (pașaport, buletin de identitate, acte de stare civilă) prin intermediul Consulatului Republicii Moldova la Padova, vor avea opțiunea de a recepționa documentul perfectat la domiciliu, prin postă (scrisoare recomandată), contra unei taxe aferente suplimentare în mărime de 10 euro (indiferent de localitatea de destinație ex.: Padova, Verona, Trieste sau Bolzano).

Odată recepționate (actele) din Republica Moldova, Consulatul va realiza livrarea prin intermediul curierului poștal TNT (în curîndFedEx), care va aduce actele Dvs. la domiciliu în termen estimativ de 24/48 ore.

În seara zilei precedente livrării la domiciliu, veți recepționa un PreDelivery SMS care vă va anunța despre ora estimativă a livrării din ziua următoare, oferindu-Vă opțiunea de a modifica ora sau data livrării la domiciliu, sau preluarea de sine stătător a coletului de la punctele TNT Point, Locker sau filială din localitatea dvs. conform preferințelor.