Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Consulatul Republicii Moldova la Padova

A A A

Stimați cetățeni

Publicat:Tue, 24/03/2020 - 15:47

Luînd în considerare că numerele de telefon ale Consulatelor Republicii Moldova din Milano și Padova sunt supra solicitate în această perioadă, comunicăm despre dificultatea în preluarea tuturor apelurilor telefonice.

Prin urmare, rugăm cetățenii moldoveni care se află în situații de dificultate în Republica Italiană (și anume regiunile Valle dAosta, Lombardia, Piemonte, Liguria, Toscana, Emilia Romagna, Veneto, Friuli Venezia Giulia, Trentino Alto Adige), să completeze online chestionarul, care poate fi accesat aici

Odată ce ați introdus datele dvs. ,funcționarii consulari vor examina fiecare caz individual și Vă vor contacta pentru acordarea asistenței necesare.

Notă: cetățenii care anterior au contactat consulatele și au fost înregistrați, nu trebuie să se înscrie în chestionarul de mai sus, pentru a nu fi dublate, cazurile acestora fiind deja în proces de examinare și asistență.

Totodată, recomandăm insistent să fie respectate măsurile de restricții impuse de autoritățile italiene și de a contacta Consulatele doar pentru cazuri justificate.

Cu respect,

CG Milano