Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Consulatul Republicii Moldova la Padova

A A A

Stimați Cetățeni !!!

Publicat:Thu, 30/04/2020 - 13:18

Important: reluarea prestării serviciilor consulare !!!

Aducem la cunoștință că, începând cu 05 mai 2020, Consulatul Republicii Moldova la Padova își reia activitatea privind prestarea serviciilor consulare publicului.

În acest sens, luînd în considerare că suntem în perioada în care urmează să respectăm cu strictețe normele de securitate și măsurile de protecție sanitară, serviciile consulare vor fi prestate doar în baza programării on-line (cel puțin pe perioada pandemiei).

Cum să Vă programați?

Direct de pe pagina noastră Facebook sau web accesînd următorul link:  https://www.timify.com/it-it/profile/consulatul%20republicii%20moldova%20la%20padova/?v=4.

De menționat că, programarea este o acțiune îndreptată spre binele și siguranța tuturor, prin gestionarea fluxului de cetățeni și evitarea aglomerațiilor, care de regulă există la oficiile noastre consulare.

Beneficiile programării:

  • gestionarea timpului personal al Dvs. și evitarea cozilor de așteptare.

  • recepționarea confirmării programării pe e-mail, pentru a justifica deplasarea Dvs. spre oficiul consular.

  • Primirea serviciului consular în termen restrâns - cca 15-30 minute.

Atenție !!!

În incinta Consulatului vor fi admiși doar persoanele programate și care trebuie să beneficieze de servicii consulare, cu purtarea obligatorie a măștilor de protecție și a mănușilor. Persoanele care însoțesc solicitanții serviciilor consulare nu vor avea acces în sediul oficiului consular. Totodată, recomandăm cetățenilor respectarea cerințelor autorităților italiene vis-a-vis de deplasările pe teritoriul Italiei.

La fel, reamintim cetățenilor despre posibilitatea de a beneficia de majoritatea serviciilor consulare prin poștă (excepție: pașapoarte, buletine, procuri), fără a vă deplasa la Consulat. Detalii suplimentare puteti obtine prin intermediul postei electronice a Consulatului: padova@mfa.gov.md.